Lippenslaan, Knokke-Heist
Onze delicatessen

Heb je nog geen lunch of avondeten voor vandaag? Heb je geen tijd of goesting om boodschappen te doen én een maaltijd in elkaar te steken? Geen probleem! Dan kan je steeds rekenen op De Traiteur by Vandycke in de Lippenslaan 117. Zo vind je er een uitgebreid assortiment vers bereide maaltijden voor na een daguitstap of dagje shoppen, een aperitiefje voor op het strand en een heerlijke kaasschotel met bijpassende wijn.

Bij De Traiteur word je verwelkomd in een zee van specialiteiten en delicatessen die steeds met vakmanschap en passie bereid worden. Alles begint met een aperitief en een lekker drankje. Ontdek ons assortiment hartige snacks, olijven of verrassende tapenades, aangevuld met exclusieve Champagnes en wijnen.

Van aperitief naar hoofdgerechten, want ook voor de kant-en-klare maaltijden kan je bij De Traiteur terecht. Snuister door ons ruim assortiment vers bereide gerechten van de chef, zoals het klassieke stoofvlees, een Ossobucco met een vers slaatje en healthy gerechten of tal van Italiaanse pasta’s. Onze gerechten zijn steeds seizoensgebonden, dus zo vind je telkens weer iets nieuws.

Afsluiten doen we zoals altijd met een heerlijk dessert. Kies voor één van onze zoete zondes of werk jouw dessert af met een unieke dessert-olijfolie. Kom langs in de Lippenslaan bij De Traiteur by Vandycke en geniet van (h)eerlijk en vers bereide maaltijden.

Tot dan!


Bestel uw kwaliteitsvlees,
charcuterie en huisbereide gerechten
ook online.

Over onsOnline bestellen

Alles van apero tot dessert.

In onze automaat kan je 24/7 terecht voor kant-en-klare gerechten.

Over ons